Mijn passie voor sport zit er vanaf kleins af aan in. Als manneke van 4 jaar begon ik met voetbal en sindsdien ben ik verkocht aan het spelletje. Een tijdje heb ik dit gecombineerd met judo, maar al snel ging er te veel tijd in het voetbal zitten om dit te kunnen combineren. Tot mijn tiende jaar bij Best Vooruit daarna de jeugdopleiding van PSV, FC Eindhoven, FC Oss en op dit moment Helmond Sport. Ik weet dus uit eigen ervaring hoe topsport in elkaar zit, en wat er voor nodig is om ook aan de top te blijven.

Naast de actieve kant raakte ik ook geïnteresseerd in de andere kant die bij topsport hoort ”de zakelijke kant”. Mijn opleiding SPECO (sportmarketing) heeft mij geholpen om hier meer inzicht in te krijgen, en een bepaalde basis te creëren voor het verloop van mijn carrière. In mijn laatste 2 seizoenen bij FC Oss heb ik naast het speler zijn op de commerciële afdeling van de club gewerkt. In deze periode heb ik meegemaakt wat er voor nodig is om een verbinding te leggen tussen het bedrijfsleven en een sportclub.

Al deze ervaringen neem ik mee aan bagage voor GoeieBal. Hiermee hoop ik nieuwe samenwerkingen aan te gaan en mooie verbindingen te leggen tussen sportwereld en bedrijfsleven. Want ik ben van mening dat deze twee werelden elkaar kunnen versterken en perfect bij elkaar aansluiten!

Heb je ideeën over een samenwerking of wil je gewoon eens babbelen over het vak? Laten we een afspraak maken!

Met sportieve groet,

Roel van de Sande
Eigenaar GoeieBal

roel@goeiebal.com